Kan jag lägga till en rutt på kartan?

Ändrad den Fre, 11 Okt vid 2:26 E.M.

Absolut! Du kan lägga till rutter antingen med vårt automatiska ritverktyg eller genom att ladda upp rutter som KML- eller GPX-filer. Detta är särskilt användbart om du redan har vandrings- eller cykelrutter som du vill visa på en utskrivbar karta. Ladda bara upp dem till vår redigerare så sköter vi resten.

Vårt ritverktyg för rutter har två lägen: Enkelt läge och Expertläge.

Enkelt läge:

För att rita en rutt, välj den första hållplatsen genom att skriva in en adress eller namnet på en POI och välj transportmedel. Därefter kan du lägga till så många hållplatser som du vill genom att skriva in dem, välja dem och klicka på "Lägg till nästa stopp". Rutterna ritas ut via den snabbaste vägen på kända vägar.

Expertläge:

Expertläget erbjuder mer anpassningsmöjligheter. I det övre högra hörnet kan du välja mellan magnetverktyget för att rita på befintliga vägar, raka linjer och bågformade linjer mellan hållplatser. Du kan placera punkter på kartan genom att klicka på den önskade platsen och lägga till mellanliggande hållplatser genom att dra de ritade linjerna. Dessutom kan du redan nu ändra den önskade färgen och tjockleken på rutten.

Hur du laddar upp dina egna data: