Kan jag ladda upp andra data på kartan?

Ändrad den Fre, 11 Okt vid 1:30 E.M.

Ja, du kan ladda upp ytterligare data, såsom GPX-, KML- eller GeoJSON-filer, till din karta. Plattformen möjliggör automatisk storleksändring och positionering av kartan för att passa de uppladdade data, även om de sträcker sig utanför den ursprungligen valda kartdelen.

Du kan ladda upp flera filer för att förbättra din karta med rutter eller annan geografisk data utan att rita om dem manuellt. Se bara till att den slutliga kartlayouten förblir tydlig och visuellt tilltalande.