Kan jag spara en karta jag har skapat för senare?

Ändrad den Tis, 8 Okt vid 2:51 E.M.

Ja! Använd funktionen "Spara" för att spara din karta till senare eller dela den med andra.

Vid varje kartköp får du även ett e-postmeddelande med en permalänk (tillsammans med nedladdningsfilerna) som du kan använda senare för att öppna Printmaps-redigeraren med alla inställningar och data för din karta. På så sätt kan du skapa en ny karta baserad på en tidigare.