Kan ik een kaart opslaan die ik heb gemaakt voor later?

Gewijzigd op Di, 8 Okt om 2:44 PM

Ja! Gebruik de functie "Opslaan" om je kaart op te slaan voor later, of deel deze met anderen.

Bij elke aankoop van een kaart ontvang je ook een e-mail met een permalink (samen met de downloadbestanden) die je later kunt gebruiken om de Printmaps-editor te openen met alle instellingen en gegevens van je kaart. Op deze manier kun je een nieuwe kaart maken op basis van een eerdere.