Heb ik 300 dpi of 600 dpi nodig voor mijn printproject?

Gewijzigd op Di, 1 Okt om 4:57 PM

Onze PNG- en PSD-bestanden worden geleverd op 300 dpi, wat geschikt is voor de meeste printprojecten en zorgt voor hoogwaardige resultaten. Als uw project een hogere resolutie vereist, zoals 600 dpi of meer, kunt u beter SVG-bestanden gebruiken, die naar elke resolutie kunnen worden geschaald zonder kwaliteitsverlies. Voor advies over het kiezen van het beste formaat en de beste resolutie voor uw specifieke behoeften, kunt u rekening houden met de grootte en details die voor uw afdruk nodig zijn.

Voor een demonstratie van de verschillende bestandstypen, zie onze downloadbare voorbeeldkaarten.