Ik heb een kaart nodig die groter is dan 133x133 centimeter, wat kan ik doen?

Gewijzigd op Di, 1 Okt om 5:07 PM

Printmaps is momenteel (om technische redenen) beperkt tot kaarten met een maximale zijlengte van 1330 mm (of 133 cm). Als u een grotere kaart nodig heeft, kunt u twee aangrenzende kaarten maken (zorg ervoor dat u een kleine overlap behoudt) met identieke instellingen (zoomniveau, schaalpercentage, rotatiegraden, kaartstijl, enz.).

Stitch vervolgens de twee kaartbestanden samen in Photoshop of Illustrator. Procedure in Photoshop:

1. Open zowel het doel-PSD-bestand als het bron-PSD-bestand in Photoshop
  2. Verdubbel de canvasgrootte in het doel-PSD-bestand en plaats een hulplijn aan de rand van de eerste kaart
  3. Selecteer alle lagen van het bron-PSD-bestand
  4. Kies Lagen > Lagen dupliceren en kies het doel-PSD-bestand waar u ze naartoe wilt dupliceren
  5. Verplaats alle lagen naar de juiste positie in het doel-PSD-bestand (de hulplijn komt hier van pas)
  6. Stel de positie nu nauwkeurig af met behulp van kenmerken zoals straten in de overlapsectie, totdat er geen naad meer zichtbaar is
  7. Verwijder nu de overlapsectie in de helft van de lagen met behulp van de hulplijn