In welke bestandsformaten krijg ik de kaart?

Gewijzigd op Wo, 9 Okt om 2:48 PM

Je kunt je kaart ontvangen in een PNG-formaat met hoge resolutie, een gelaagd Photoshop-bestand (PSD) of een gelaagd SVG-bestand. Voor een demonstratie van de verschillende bestandstypen, zie onze downloadbare voorbeeldkaarten.

Zelfs nadat je je kaart hebt gemaakt: met de gelaagde PSD- en SVG-bestanden kun je je kaart zoveel aanpassen en wijzigen als je wilt, laag voor laag, in Adobe Photoshop, Illustrator, Inkscape en alle vergelijkbare programma's die deze bestandstypen ondersteunen.