I vilka filformat får jag kartan?

Ändrad den Ons, 9 Okt vid 3:17 E.M.

Du kan få din karta i högupplöst PNG-format, ett lagerbaserat Photoshop-fil (PSD) eller ett lagerbaserat SVG-fil. För en demonstration av de olika filtyperna, se våra nedladdningsbara exempel.

Även efter att du har skapat din karta: med de lagerbaserade PSD- och SVG-filerna kan du ändra och justera din karta så mycket du vill, lager för lager, i Adobe Photoshop, Illustrator, Inkscape och alla liknande program som stödjer dessa filtyper.