Ik heb een Excel-lijst met adressen, kan ik deze omzetten naar punten op de kaart?

Gewijzigd op Vr, 11 Okt om 2:39 PM

Zeker! Ga naar Content > Voeg POIs toe> Meerdere POI’s (Spreadsheet).

Gebruik deze tabel om gegevens te kopiëren en plakken (en te geocoderen) vanuit je Excel- of Google-spreadsheet. Het minimumvereiste voor onze engine om een resultaat te vinden is Lengtegraad + Breedtegraad of Postcode/Stad + Land. Gebruik de optionele kolom "Naam" om je POI’s en Photoshop/Illustrator-lagen te benoemen – elke regel wordt een aparte laag. Gebruik de kolom "Gevonden?" om te zien of onze geocodering de juiste locatie heeft gevonden.

In je spreadsheet moet je de gegevens in dezelfde volgorde rangschikken zodat je ze gemakkelijk kunt kopiëren en plakken in onze geocoding-tool.

Het eindresultaat zou er zo uit moeten zien:

Als laatste, na het controleren van de preview-locaties en het aanpassen van de kleur en vorm van je marker, klik je op de knop "Toepassen" en je bent klaar.