Kan ik een lijst met POI's op de kaart weergeven?

Gewijzigd op Vr, 11 Okt om 1:35 PM

Je kunt je eigen POI's aan de kaart toevoegen. Gebruik gewoon de knop "POI's toevoegen" en voer de vereiste geo-informatie in om je POI nauwkeurig te plaatsen.

Als je een lijst met POI's hebt die je wilt importeren, bieden we tools waarmee je dit eenvoudig kunt doen. En als dat je nog niet overtuigd heeft, kun je kiezen uit een reeks verschillende pictogrammen om je POI's weer te geven, naast het kiezen van elke gewenste kleur.