Kan jag anpassa eller ändra kartan?

Ändrad den Mån, 14 Okt vid 2:19 E.M.

Ja, du kan helt anpassa och ändra de kartor du skapar. Detta är särskilt enkelt med den medföljande PSD-filen med lager, vilket gör det möjligt för dig att justera eller ta bort element vid behov. Om du till exempel vill utesluta specifika funktioner, som vägkanter, kan du enkelt ta bort det motsvarande lagret. Denna flexibilitet gör det enkelt att anpassa kartan efter dina specifika behov.