Hur skapar jag kartor för fastighetsannonser?

Ändrad den Tors, 10 Okt vid 6:39 E.M.

Kartor för fastigheter utgör en betydande del av våra kartköp. Därför erbjuder Printmaps-redigeraren flera praktiska verktyg för att möjliggöra skapandet av estetiska kartor som visar var fastighetsobjekt är belägna.

1. Välj och anpassa ditt kartdesign:

Under "Designa" kan du anpassa din kartdesign så mycket du vill. För mer information om hur du gör det, se den här artikeln.

2. Lägg till fastighetens plats:

Gå till "Innehåll" > "Lägg till intressepunkter" och dra markören till fastighetens plats, eller använd vårt verktyg "Flera intressepunkter (Kalkylblad)" för att ange fastighetens adress och anpassa färg och form på markören. Om du vill ha en subtil, minimalistisk design är jobbet klart, som du kan se i exemplet nedan.

3. Lägg till fler detaljer till området:

Gå till "Lägg till intressepunkter" > "Intressepunkter från vår databas" och lägg till relevanta intressanta platser genom att klicka på dem. Dina potentiella kunder kan vara intresserade av skolor, vårdcentraler, apotek, parker, busshållplatser eller mataffärer i närheten av fastigheten. Slutresultatet kan se ut så här:

4. Fullständig personalisering i Photoshop eller Illustrator:

Om du vill anpassa kartan utöver vad vår redigerare tillåter, oroa dig inte. Genom att köpa våra kartor i PSD- eller SVG-format får du varje kartelement, inklusive lagren som kartorna består av, som ett separat, anpassningsbart lager som du kan redigera hur du vill.

Om du är övertygad om kapaciteten hos vår kartredigerare och vill använda den regelbundet för att marknadsföra fastigheter, överväg att kontakta oss angående våra prenumerationsmodeller.