Vilka typsnitt används i kartorna?

Ändrad den Tors, 10 Okt vid 4:10 E.M.

Vi använder följande typsnitt i våra kartor: Noto Sans, fet och vanlig, samt Sorts Mill Goudy ItalicDe är licensierade under Open Font License, så det finns inga begränsningar för deras användning.

Installera dessa typsnitt, öppna Photoshop och lägg till dina egna etiketter på kartan! Typsnittsinställningarna i Photoshop för de flesta etiketter är: Storlek 40px, Teckenavstånd 75, Kantutjämning: Skarp. Och typsnitteffekter: Linje 4px vit, Opacitet 80%.