Kan jag markera ett land, en stad eller en region på kartan?

Ändrad den Tors, 10 Okt vid 2:25 E.M.

Ja, det kan du! Använd knappen "Lägg till form" för att söka efter former vi har i vår databas. Du kan antingen markera dessa områden eller invertera dem för att skapa en karta som fokuserar endast på den valda formen.

Att lägga till flera former stöds också, och eftersom vi värdesätter flexibilitet kan du välja vilken färg du vill för dina former (eller skuggningen om du har inverterat den). Tips: Använd former för att skapa lagermasker i Photoshop eller Illustrator. (Varje form kommer att vara ett separat lager i PSD- och SVG-filerna.)