Kan jag lägga till markörer på kartan om jag inte vet deras plats?

Ändrad den Fre, 11 Okt vid 2:34 E.M.

Ja! Om du inte vet exakt var den POI du vill markera finns, eller om du vill markera flera platser samtidigt, är verktyget för enskilda POI inte den bästa lösningen. Du kan geokoda POI i batch med kalkylbladsverktyget utan att veta exakt var de är. De mest pålitliga sätten att göra detta är antingen att skriva in adressen, som visas i det första exemplet, eller ange geografiska koordinater (vi använder decimalformat), som visas i det andra exemplet.