Kan Printmaps interactieve digitale kaarten produceren, niet alleen afdrukbare?

Gewijzigd op Ma, 14 Okt om 2:31 PM

Ja! Printmaps.net ondersteunt interactieve digitale kaarten via API's die worden geleverd door Maptoolkit. De Vector & Raster Tiles API biedt schaalbare kaarttegels voor gebruik in interactieve kaarten. De Geocoding API zet adressen om in geografische coördinaten, wat handig is voor locatiezoekopdrachten. De Routing API berekent routes, waardoor het ideaal is voor navigatie- of logistieke toepassingen. Deze API's, onder andere, stellen je in staat interactieve kaartfuncties in je toepassingen te integreren. Voor meer informatie, bezoek de Maptoolkit APIs.